Top 4 mancaruri ciudate pe care sa le incerci intr-o viata

|Andreea Pietrosel |
Top 4 mancaruri ciudate pe care sa le incerci intr-o viata

Pregatiti-va bine pentru ca vrem sa va socam! Va prezentam imediat topul celor 4 mancaruri ciudate pe care trebuie sa le incercati intr-o viata.

Vor fi cu siguranta cele mai bizare ingrediente pe care le veti putea gasi vreodata intr-un meniu.

Daca sunteti pregatiti pentru o aventura culinara, iata lista ingredientelor pe care trebuie sa le incercati neaparat. Arata ciudat, nu par deloc apetisante, dar va garantam ca nu veti regreta experienta.

Afla care sunt cele 3 mancaruri care iti afecteaza viata sexuala.

Pana la urma cati dintre noi se mai pot lauda ca au mancat greieri la cina?

1. Greieri

Ideea de a rontai insecte nu a fost niciodata apetisanta pentru nimeni. Daca va roade totusi curiozitatea, cei care au experimentat deja ne sfatuiesc sa incercam o portie de greieri crocanti.

Daca mergeti in vacanta in Asia, cu siguranta veti gasi la fiecare colt de strada un cornet cu snacks-uri cu antene. Unii spun chiar ca gustul ar fi similar cu cel al cartofilor prajiti. Pana la urma, greierii merita incercati pentru experienta si sursa de proteine pe care o ofera.

2. Geoduck

Geoduck se pronunta “gooey duck” si este un ingredient tare bizar incepand cu aspectul falic, ce atrage atentia oricui si ajungand la modul in care este colectat si gatit.

Nu este altceva decat o scoica uriasa. Atentie insa, se serveste cruda. Incercati sa ignorati aspectul si sa experimentati gustul unic. Il puteti incerca numai in Statele Unite si in Canada.

3. Huitlacoche

Supranumita “trufa porumbului”, huitlacoche este o ciuperca ce s-a instalat pe stiuletii de porumb. Desi are un aspect usor morbid, are un gust similar cu cel al ciupercilor obisnuite. Huitlacoche este un ingredient unic pe care mexicanii pun mare pret.

4. Paste cu cerneala de calamar

Cerneala de calamar se gaseste fara probleme si in Romania. Este un ingredient excelent care face pastele din farfurie putin mai interesante doar prin culoare. De notat este faptul ca restaurantele care servesc asa ceva, de obicei fac pastele in propria bucatarie, asa ca gustul mancarii va fi si mai savuros.

Ce mancaruri nu aveti curaj sa incercati din cele de mai sus?

Distribuie articolul pe: