Skip to main content
Nu o data cand m-am uitat la pozele din tinerete mi-am spus ca sigur pot ajunge si acum la acea greutate si la acel corp dupa care multi intorceau capul. Insa, ca de obicei, cand vine vorba de slabit si remodelare corporala, cu totii am vrea sa depunem cel mai mic efort si sa vedem rezultatele de pe o zi pe alta. Ca orice lucru bine facut, trebuie sa lucrezi ceva pentru a avea rezultatele dorite. Sau, cel putin asta credeam pana am descoperit antrenamentele Xbody.
 
Ce este Xbody si cum functioneaza?
 
XBody este in esenta un echipament, un aparat cu ajutorul caruia poti slabi pana la 2 kilograme in 2 saptamani, bineinteles daca urmezi si un stil de viata sanatos.
 
Acest aparat de fitness se bazeaza pe electrostimularea musculaturii si, conform tuturor parerilor ofera rezultate vizibile in cel mai scurt timp. Aparatul este compus dintr-un panou de control, care se conecteaza la o vesta ce are electrozi incorporati. Acestia stimuleaza partea inferioara si superioara a spatelui, abdomenul, pieptul, coapsele, fesele si gambele. Vesta este disponibila in mai multe marimi. Aparatul este prevazut, de asemenea, cu o curea si electrozi speciali pentru brate. Electrozii pot stimula toate grupele musculare ale corpului in acelasi timp.
 
Are capacitatea de a arde grasimea nedorita, de a tonifia si a creste musculatura fara a pune presiune pe articulatii, are efecte extraordinare anticelulitice si ajuta la ameliorarea durerilor de spate.
 
Este recomandata o singura sedinta pe saptamana, sedinta care dureaza maxim 20 de minute.
 
Printre cei care au incercat acest aparat se numara si vedetele noastre, Adela Popescu, Ioana Ginghina sau Ilinca Vandici. Asemenea tuturor, s-au aratat foarte multumite si au spus ca in timpul antrenamentului efortul nu pare foarte mare insa, dupa 24-48 de ore de la antrenament vei simti fiecare muschi al corpului. De fapt, chiar printre caracteristice aparatului, este scris faptul ca in timpul antrenamentului se pot arde in jur de 500 de caloriii, iar in urmatoarele doua zile inca 2000. Si se pare ca nu este marketing, ci o solutie inovatoare de slabire si tonifiere. Ai putea spune ca nimic din ce se obtine usor nu poate avea rezultate extraordinare. Ei bine, aceste calorii pierdute nu se obtin usor deoarece electrostimularea musculaturii o vei simti inca doua zile dupa antrenament.
 
Contraindicatii
Acest aparat este contraindicat personaleor care sufera de una dintre urmatoarele afectiuni: 
Arterioscleroza avansata sau tulburari de circulatie arteriala
Sangerari sau hemofilie
Diabet 
Boli febrile, procese bacteriale sau virale acute
Afectiuni cutanate
Boli de inima
Afectiuni neurologice grave
Tuberculoza
Tumori benigne sau maligne

Descriere Xbody, modalitatea prin care slabesti si te tonifici de 5 ori mai repede decat cu orice dieta

Ingrediente Xbody, modalitatea prin care slabesti si te tonifici de 5 ori mai repede decat cu orice dieta

Review-uri Xbody, modalitatea prin care slabesti si te tonifici de 5 ori mai repede decat cu orice dieta

Rating general al produsului
0 review-uri
  • 5
    0% Complete
  • 4
    0% Complete
  • 3
    0% Complete
  • 2
    0% Complete
  • 1
    0% Complete
Scrie un review