Skip to main content

Cu totii stim sau macar am auzit ca vitamina C are un rol esential pentru un organism sanatos ajutand in primul rand la intarirea sistemului imunitar. Cele mai recente studii arata ca poate preveni cancerul, lupta impotriva bolilor de inima si ajuta la mentinerea tineretii organismului.

 
Cercetatorii de la UCLA au demonstrat prin studii concrete si coerente efectuate pe oameni ca vitamina C ajuta la regenerarea celulara, in special la intinerirea celulelor albe, lucru care este extrem de benefic in lupta impotriva cancerului. De asemenea, intr-un studiu efectuat pe mai multi oameni batrani, cu o medie de varsta de 75 de ani, s-a demonstrat faptul ca acelora carora li s-au administrat 120 de mg de vitamina C, in numai doua saptamani li s-a ridicat nivelul globulelor la acelasi nivel cu cel al persoanelor in varsta de 35 de ani.
Specialistii afirma ca pentru a lupta impotriva infectiilor, ai nevoie de cinci portii de legume si fructe pe zi adica aproximativ 200 mg de vitamina C.
Vitamina C este suplimentul esential de care au nevoie si sportivii, in primul rand datorita calitatii acesteia de a sustine regenerarea celulara.
Apoi, vitamina C contine antioxidanti, are rol important in formarea colagenului (este recomandata astfel in special celor care practica fitness sau culturism), isi pune amprenta in procesul de cicatrizare, previne uzura celulara si are efect antistres. In plus, faciliteaza absorbita fierului si creste si mentine randamentul fizic.
Necesarul zilnic de vitamina C este de 1 mg pentru fiecare kilogram corp in cazul sportivilor, de preferat inainte de antrenament. Aceasta poate fi consumata din fructe si legume insa, de cele mai multe ori sunt necesare si suplimentele alimentare cu vitamina C.
 

Descriere Vitamina C poate fi considerata un vaccin impotriva cancerului

Ingrediente Vitamina C poate fi considerata un vaccin impotriva cancerului

Review-uri Vitamina C poate fi considerata un vaccin impotriva cancerului

Rating general al produsului
0 review-uri
  • 5
    0% Complete
  • 4
    0% Complete
  • 3
    0% Complete
  • 2
    0% Complete
  • 1
    0% Complete
Scrie un review