Skip to main content

Luna octombrie este luna in care incepem sa ne gandim serios la ce alternative sanatoase pentru cresterea imuunitatii avem la indemana, astfel incat sa facem fata cu bine iernii si racelilor ce vin la pachet cu aceasta.

Scopul pentru care ne-am adunat cu totii pe aceasta platforma este acela ca avem un tel comun: vrem sa slabim, sa urmam un program de nutritie sanatos sau sa ne mentinem silueta la standardele dorite de noi. Insa, nu putem sa ne indeplinim aceste obiective daca organismul nostru nu este suficient de puternic pentru a face fata virusilor si bacteriilor ce se gasesc la tot pasul.
 
Un program de dieta nu are nici o sansa daca imunitatea noastra este scazuta. 
 
De aceea, in octombrie, vom incerca sa adunbam cele mai bune sfaturi, sa va recomandam cele mai bune produse si să vă arătăm ce putem face pentru a ne creste imunitatea si pentru a reusi sa slabim si sa fim frumoase.
 
Multe dintre alimentele pe care le consumam zilnic sunt imunostimulatoare, insa, exista cateva care au proprietati miraculoase in acest sens.
 
Rolul nostru este sa va vorbim despre fiecare dintre ele, sa cerem sfatul specialistilor si sa va informam in legatura cu optiunile pe care le aveti pentru a ramane sanatosi.
 
Asadar, urmariti zilnic caloria.ro pentru a primi cele mai noi si mai interesante informatii si pentru a afla care sunt cele mai recomandate produse imunostimulatoare.
 

Descriere Octombrie – luna imunizarii

Ingrediente Octombrie – luna imunizarii

Review-uri Octombrie – luna imunizarii

Rating general al produsului
0 review-uri
  • 5
    0% Complete
  • 4
    0% Complete
  • 3
    0% Complete
  • 2
    0% Complete
  • 1
    0% Complete
Scrie un review