Skip to main content

Am avut nevoie doar de o oră de antrenament Zumba pentru a ma indragosti iremediabil de acest sport. Nu m-am distrat niciodata mai bine facand miscare decat la ora de Zumba.

Zumba este o modalitate excelenta de a arde calorii, de a invata sa dansezi si de a te distra in acelasi timp. Este ora pe care nu o simti cand trece si care iti doresti sa se intample cat mai des.

Despre Zumba
 
In anii 90, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de fitness ai Statelor unite ale Americii, Beto Perez a creat un program de fitness inspirat din dansurile latino.
 
Mai pe scurt, programul se bazeaza pe exercitii de fitness efectuate pe ritmuri muzicale din America de Sud ceea ce face ca acest sport sa solicite tooate grupele de muschi, intr-un ritm alert al inimii. De la acel moment Zumba a avut un real succes, foarte multe persoane au indragit acest antrenament si in cativa ani a ajuns extrem de popular in toate statele lumii.
 
S-au vandut milioane de DVD-uri și zeci de milioane de oameni, printre care si eu, au inceput sa urmeze aceste antrenamente.
 
Nu trebuie sa stii sa dansezi, pentru ca totul este o joaca amuzanta la sfarsitul careia constati ca ai transpirat foarte mult si daca ai un device ce-ti masoara caloriile arse, vei fi soacata de numarul celor pierdute in numai o ora de antrenament, intre 700 si 1000 de calorii.
 
Zumba este recomandat de specialisti tocmai pentru numeroasele beneficii atat asupra fizicului, cat si asupra psihicului celor care il practica. Miscarile Zumba solicita si pun in miscare toate grupele de muschi, modeland si tonifiand corpul. In acelasi timp, acestea actioneza precum exercitiile cardio, solicitandu-ti inima si imbunatatindu-ti sistemul cardiovascular. 
 
Zumba este un mod excelent de a-ti incepe ziua, asa ca incercati-l.
 
Sursa articol: Teodora Amalia Preda, instructor Zumba, Balance Studio Woman.
 

 

 

Descriere Antrenamentul lunii: Zumba sau cum sa slabesti dansand

Ingrediente Antrenamentul lunii: Zumba sau cum sa slabesti dansand

Review-uri Antrenamentul lunii: Zumba sau cum sa slabesti dansand

Rating general al produsului
0 review-uri
  • 5
    0% Complete
  • 4
    0% Complete
  • 3
    0% Complete
  • 2
    0% Complete
  • 1
    0% Complete
Scrie un review