Pui cu mustar

Pui cu mustar

Ingrediente:

– 350 grame piept pui fara piele si fara os
– 3 linguri de unt
– 2 linguri de mustor Dijon
– Condiment: pudra de usturoi,scortisoara, paprika,piper, cimbru si salvie
– 2 linguri branza parmezan
– 1 ½ linguri faina de soia
– 2 linguri de  unt

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Topiti 3 linguri de unt intr-o tigaie si adaugati mustarul, usturoiul si toate condimentele. Amestecati faina de soia, branza parmezan  intr-un vas mic.

Fiecare piept de pui trebuie taiat in doua pe lungime.Pieptul de pui va fi tapitat cu sosul de mustar si mixtura de parmezan, dupa care va fi pus intr-o tava si dat la cuptor pentru 30 minute acoperit cu folie de aluminiu. Cat sta la cuptor acoperit se adauga untul. Dupa cele 30 de minute se coace fara folia de aluminiu inca 15 minute.

Pofta buna!