Omleta copilăriei, după rețeta Andrei Măruță. sursa pexels / facebook Omleta copilăriei, după rețeta Andrei Măruță, este ușor de făcut și potrivită pentru diminețile de iarnă. Chiar dacă este una dintre cele mai iubite artiste din România, cu un program mereu plin între concerte, televiziune și familie, Andra recunoaște că locul unde se relaxează cel mai mult este… bucătăria. Cântăreața spune că gătitul o ajută să se deconecteze și că micul dejun este unul dintre momentele preferate ale zilei. Invitată într-un podcast, Andra Măruță a vorbit cu sinceritate despre relația ei cu mâncarea și despre felul în care a învățat să-și iubească trupul, fără să se mai compare cu alte persoane. „Eu râd mereu că am o variantă de omletă. Îmi place foarte mult să îmi tai un pic de slănină, o crestez, o pun la prăjit. Evident, bat ouăle, pun și un pic de brânzică, iar ca să nu mă simt vinovată pun și un pic de pătrunjel…”, a povestit artista cu umor. Omleta copilăriei, după rețeta Andrei Măruță Rețeta Andrei este una inspirată din copilărie și amintește de gusturile tradiționale de la țară. Vedeta preferă ingredientele simple, românești, iar „secretul” este slănina rumenită, care dă omletei o aromă bogată și o textură ușor crocantă. „Important este să fie făcută cu dragoste”, a adăugat ea. Rețeta completă a omletei Andrei Măruță Ingrediente: 3 ouă proaspete câteva felii subțiri de slănină rumenită brânză rasă (telemea sau cașcaval) pătrunjel verde tocat sare, piper și un strop de unt Mod de preparare: Într-o tigaie încinsă, Andra pune puțin unt și lasă slănina să se prăjească până devine crocantă. Apoi adaugă ouăle bătute cu brânza rasă, condimentele și, la final, pătrunjelul proaspăt. Omleta capătă o nuanță aurie și un parfum care „te duce cu gândul la acasă”. O lecție despre echilibru și autenticitate De-a lungul timpului, artista a vorbit deschis despre presiunile legate de imagine, dar și despre felul în care a învățat să fie împăcată cu sine. După ani în care s-a luptat cu kilogramele în plus, Andra spune că a ales să se iubească așa cum este și să se bucure de micile plăceri culinare fără vinovăție. Astfel, pentru Andra, omleta cu slănină și brânză nu este doar un mic dejun gustos, ci un simbol al autenticității și al bucuriei simple de a trăi. Citește și: Cea mai bună omletă ca să slăbești, conform nutriționiștilor Distribuie articolul pe: