Skip to main content

Beneficiile ceaiului verde pentru slabire si pentru sanatate sunt recunoscute in toata lumea si au fost evidentiate de catre specialistii in nutritie.

Ceaiul verde are proprietati uimitoare in reglarea tranzitului intestinal, in detoxifierea organismului si in reducerea stratului adipos din corp, in special din zona abdominala.
 
Mai multe decat atat, specialistii recomanda ceaiul verde deoarece ajuta la pastrarea sanatatii pielii, este un bun adjuvant in lupta cu infectiile virale si bacteriene, bolile cardiovasculare si osteoporoza.
 
In cura de slabire cu ceai verde se recomanda consumul a 4-5 cani de ceai verde pe zi, inainte de fiecare masa, insa pentru ca nu exista nimic miraculos pe lumea aceasta, aceasta dieta trebuie insotita de un regim alimentar hipocaloric si de exercitii fizice. Astfel, spun nutritionistii, rezultatul poate sa apara foarte repede si anume, poti pierde pana la 3 kilograme intr-o saptamana.
 
O alta alternativa ar fi capsulele de slabit ce contin extracte naturale de ceai verde, in combinatie cu alte plante ce impreuna ajuta la accelerarea metabolismului, reducerea retentiei de apa din organism si implicit la pierderea in greutate. Mare atentie insa, ce suplimente alegi. Acestea trebuiesc verificate si este necesar sa afiseze pe eticheta ingredientele naturale din care sunt obtinute.
 

Descriere Beneficiile ceaiului verde in curele de slabire

Ingrediente Beneficiile ceaiului verde in curele de slabire

Review-uri Beneficiile ceaiului verde in curele de slabire

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review