Skip to main content

O cura de slabire trebuie sa fie sustinuta de toate eforturile de care esti capabila.

Degeaba esti atenta la ceea ce mananci, ai 3 mese principale si doua gustari pe zi daca nu esti atenta la bauturi.

Bauturile pot fi extrem de periculoase pentru dieta deoarece, de exemplu, exista unele sortimente de cafea sau cocktail-uri care insumeaza peste 500 de calorii intr-un pahar. Aceslasi lucru este valabil si in cazul bauturilor racoritoare carbogazoase, majoritatea dintre ele fiind pline de zahar.

Atunci cand vrei sa slabesti, trebuie sa-ti indrepti atentia si asupra acestui aspect.

Apa este cea mai buna
 
Se spune ca orice bagi in gura, in afara de apa, contine calorii. Este drept ca bauturile dietetice promit 0 calorii insa esti convinsa ca vrei sa alegi aceasta varianta care vine la pachet cu o multime de substante chimice?
 
Un studiu iranian publicat in American Jour¬nal of Clinical Nutrition  a urmarit 89 de persoane supra ponderale si obeze, cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani care obisnuiau sa consume bauturi dietetice cu scopul de a reduce numarul de calorii zilnice.
 
Jumatate dintre ele au fost convinse sa renunte la aceste bauturi si sa consume in schimb apa la pranz, in timp ce cealalta jumatate a continuat sa consume bauturi de dieta. Dupa 24 de saptamani, grupul care a schimbat bauturile dietetice cu apa a slabit cu pana la 1,3 kilograme in medie.
Rezultatele sunt clare si probabil ca vor fi si mai bune pe termen lung.
 
Cert este ca studiile despre efectele bauturilor dietetice si a inlocuitorilor zaharului pentru dieta nu au rezultate foarte concludente. Asadar, alege apa de fiecare data pentru ca este mult mai sanatoasa si chiar are 0 calorii.
 
 

Descriere Apa sau bauturile dietetice?

Ingrediente Apa sau bauturile dietetice?

Review-uri Apa sau bauturile dietetice?

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review