Skip to main content

Daca Cleopatra  se bucura de privilegii precum bai cu lapte si cu miere pentru a ramane mereu tanara, vechii imparati ai Chinei si Japoniei se foloseau de alte trucuri, cu proprietati miraculoase asupra sanatatii. Este vorba de o planta magica care are valente extraordinare terapeutice, fiind capabila sa vindece nenumarate afectiuni. Mai mult decat atat, aceasta planta a fost inscrisa oficial de catre Japonia pe lista tratamentelor pentru cancer.

Aceasta planta este ciuperca Reishi, o ciuperca folosita doar in scopuri medicinale, niciodata in alimentatie, care creste pe trunchiurile sau cioturile unor copaci in zone foarte salbatice din tarile asiatice. Se gaseste extrem de greu, motiv pentru care s-a trecut la cultivarea ei asistata, in ferme.

Aceasta ciuperca contine peste 200 de microelemente active ce ajuta la remineralizarea si vitaminizarea organismului si au proprietati terapeutice in tratarea multor afectiuni printre care bolile ficatului, rinichilor, insomniile, stresul, bolile cardio vasculare sau alergiile. O alta indicatie extrem de importanta pentru Reishi este folosirea ei pentru intarirea sistemului imunitar. Scade nivelul de colesterol, reduce grasimile, imbunatateste funtionarea cortexului si aglandelor interne determinand mentinerea echilibrului endocrin, regleaza metabolismul, aduce starea de tinerete si de energie in corp si mentine echilibrul Ph-ului din sange. 
Asiaticii folosesc pastilele pe baza de Reishi sau pudra obtinuta in urma uscarii si macinarii acestei ciuperci. 
Doza zilnica recomandata este de 1-3 g de pudra pe zi si se consuma dimineata pe stomacul gol cu multa apa. Daca este combinata si cu vitamina C, efectele benefice sunt si mai mari, in special in tratarea deficitului de imunitate al organismului.
 

Descriere Reishi sau ”ciuperca nemuririi”, o planta cu puteri de vindecare miraculoase.

Ingrediente Reishi sau ”ciuperca nemuririi”, o planta cu puteri de vindecare miraculoase.

Review-uri Reishi sau ”ciuperca nemuririi”, o planta cu puteri de vindecare miraculoase.

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review