Sa mananci mai sanatos pentru inima ta nu inseamna ca mancarea nu va mai avea de acum niciun gust. Cativa bucatari celebri din America au publicat mai multe sfaturi pentru ca tu sa te bucuri de ce ai in farfurie. Inlocuieste smantana cu iaurtul fara grasimi Daca folosesti iaurt fara grasimi in locul smantanii te scapi de 4 grame de grasimi si 2 grame de grasimi saturate si iti dublezi cantitatea de calciu. Vrei un iaurt mai cremos? Strecoara-l printr-un servetel de hartie pentru 30 de minute. Foloseste uleiul de rapita in locul untului Elimina untul din deserturi si foloseste fara emotii uleiul de rapita care este bogat in grasimi monosaturate si care are un gust neutru. Adauga aroma fara grasimi Aromele naturale, precum citricele, condimentele, ierburile si otetul adauga un gust interesant mancarurilor tale fara un srtop de grasime. Daca folosesti cele de mai sus poti sa renunti la sare si nici sa nu-i simti lipsa. Inspira-te din bucataria asiatica Bucataria asiatica este saraca in grasimi nesanatoase si bogata in fructe si legume. Pestele, un ingrediente de baza in dietele japoneze, este plin de omega 3. Bazeaza-te pe nuci Foloseste nucile in deserturi (si nu numai) pentru ca sunt bogate in grasimi sanatoase mini si polisaturate, ceea ce inseamna ca iti vor aduce in organism fibre si grasimi benefice. Distribuie articolul pe: