Skip to main content

 

Pana la vacanta mai avem maxim o luna sau doua, iar daca inca nu esti multumita de felul in care arati, acum este momentul sa incepi sa faci ceva cu adevarat folositor pentru corpul tau.
 
 
Mi-a fost greu sa scriu aceste randuri si sa incerc sa intru in stare, cand vad ca afara ploua cu galeata si e frig ca in octombrie, insa sunt convinsa ca peste cateva zile va iesi soarele si ne va duce cu gandul la vacanta.
 
Statistic, este demonstrat faptul ca dupa o sarbatoare, in care majoritatea dintre noi au facut unele excese, mai mici sau mai mari, ne stabilim noi rezolutii si spunem clar si raspicat: De maine, gata, trebuie sa fac ceva!
 
Iar cum inceputul lunii mai coincide cu terminarea zilelor de Paste, este momentul ideal pentru a face o schimbare.
 
Si pentru ca nu mai e mult pana la vacanta, ne-am gandit sa dedicam aceasta luna dietelor rapide de slabire si infrumusetare.
 
Cu alte cuvinte, luna aceasta ne vom ocupa doar de noi. Trebuie sa fim frumoase, sa ne simtim bine si sa aratam bine in vacanta ce sta sa vina.
 
Nu ave mult timp la dispozitie, asa ca vom incerca sa venim cu cele mai bune sfaturi, idei si solutii pentru a ne indeplini obiectivele.
 
Vom culege informatii noi si verificate de la specialistii nostri, informatii menite sa ne ajute ca intr-o luna, maxim doua sa aratatm asa cum ne-am dorit.
 
Asadar, pana maine, va las cu bine si va promit ca maine va voi prezenta dieta mea minune ce ma ajuta de fiecare data cand imi propun sa slabesc.
 
Sursa foto: Hepta
 

Descriere Mai, luna dietelor de infrumusetare

Ingrediente Mai, luna dietelor de infrumusetare

Review-uri Mai, luna dietelor de infrumusetare

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review