Tocanita cu pui si busuioc

|Livia Caled |
Tocanita cu pui si busuioc
Cine are chef sa stea prin bucatarie sa ridice mana sus. Daca nu aveti chef, dar totusi vreti ceva gatit, va recomandam o reteta usoara si aromata: tocanita de pui cu busuioc. 
 
Ingrediente:
 
– 3 linguri ulei masline;
– 8 pulpe pui sau 4 piepti de pui;
– 2 ardei grasi, preferabil rosii;
– 1 lingura faina;
– putina sare;
– 5- 6 cartofi tocati cuburi;
– 150 ml vin alb;
– supa de pui;
– busuioc proaspat.
 
Mod de preparare:
 
Se rumenesc pulpele de pui, dupa ce in prealabil le-ati dat prin faina cu putina sare. Intr-un alt vas sotati ardeii si cartofii, turnati vinul alb si supa de pui, dupa care adaugati si pulpele de pui. Lasati sa fiarba inabusit 20 – 25 de minute si gata. La final adaugati busuiocul. Daca va place mai scazuta, puteti sa o mai lasati pe foc cateva minute.
 
Pofta buna!
 
 
Reteta am gasit-o in GoodFood.

Distribuie articolul pe: