Skip to main content
Organismul are mereu nevoie de vitamine si minerale pentru a functiona la cote optime. Pilea, insa, are nevoie de anumite vitamine pe care le consuma din interior astfel incat sa se regenereze in permanenta si sa-si mentina aspectul tanar si sanatos.

O alimentatie nesanatoasa si implict un deficit de nutrienti se poate traduce prin riduri, acneee sau iritatii, toate semne ale unei probleme de sanatate. Iata care sunt cele mai importante vitamine pentru sanatatea si frumusetea pielii:


Vitamina E
 
Incearca sa incluzi in dieta ta uleiuri vegetale, nuci si legume deoarece acestea sunt bogate in vitamina E despre care stim ca are proprietati de cicatrizare si vindecare a ranilor. Si, cel mai important, vitamine E incetineste procesul de imbatranire a pielii si actioneaza ca o bariera impotriva radicalilor liberi.
 
Vitamina A
 
Vitamina A ajuta la repararea tesuturilor, previne uscarea pielii si efectele acneei, trateaza ridurile, indeparteaza toxinele din corp si patreaza aspectul sanatos si stralucitor al pielii. O lipsa de vitamina A din organism se traduce prin caderea parului, piele uscata si membrane neelastice. Cele mai bune surse de vitamina A sunt ouale, laptele, morcovii, ficatul, spanacul, rosiile si mango.

Vitamina C
 
O cantitate suficienta de fitamina C are efecte imprecionante asupra luminozitatii pielii, tenului revigorat, ajuta la formarea colagenului si șla vindecarea tesuturilor. Vitamina C are proprietati antioxidante si actioneaza impotriva radicalilor liber ce au efecte nocive asupra tenului. Vitamina C se gaseste in fructe si legume, dar si sub forma de suplimente si siropuri.
 
Vitamina B
 
B-urile sunt printre cele mai importante vitamine pentru sanatatea intregului organism. Insa, ceea ce poate nu stiai, aceste vitamine au multiple beneficii in pastrarea sanatatii si elasticitatii pielii, a unghiilor si a parului.
Alunele, nucile, lactatele, ouale, carnea si legumele reprezinta surse bogate de vitamina B.
 
 

Descriere Vitamine esentiale pentru frumusetea pielii

Ingrediente Vitamine esentiale pentru frumusetea pielii

Review-uri Vitamine esentiale pentru frumusetea pielii

Rating general al produsului
0 review-uri
  • 5
    0% Complete
  • 4
    0% Complete
  • 3
    0% Complete
  • 2
    0% Complete
  • 1
    0% Complete
Scrie un review