Skip to main content

Gata cu sarmalele, gata cu carnatii si cozonacii, gata cu prajiturile cu creme aromate si gustoase. E normal sa iti fi bagat nasul printre aceste bucate alese caci suntem oamenii si nu putem rezista asa usor tuturor tentatiilor. 

 
Chiar daca gandul iti sta la masa de Anul Nou, e timpul sa mai faci ceva si pentru corpul tau. Si ce este mai sanatos si mai revitalizant decat putina miscare. Iti vom arata cateva moduri in care iti poti tonifia muschii intregului corp, poti arde calorii si iti poti imbunatatii sistemul circulator.
 
1. Tenisul pentru tonifierea bratelor

 
O mare admiratoare a acestui sport este chiar Michelle Obama care practica tenis inca din tinerete si are niste brate ferme si frumoase. Acest lucru deoarece miscarile de lovire a unei mingii lucreaza bratele, iar faptul ca iti rotesti corpul pentru a lovi, lucreaza pieptul si umerii. In plus ajuta si la arderea caloriilor si grasimii. O partida de tenis s-ar potrivi minunat acum dupa Craciun.
 
2. Inotul pentru musculatura superioara a corpului
 
Inotul este un sport excelent care ajuta la tonifierea muschilor bratelor, spatelui, pieptului si abdomenului. Nu este cel mai bun sport pentru tonifierea picioarelor, insa poti alege sa folosesti o placa cu care sa inoti si astfel sa-ti folosesti intensiv picioarele.

3. Pedaleaza pentru picioare frumoase
 
Ai putea zilele acestea sa mergi macar cate o ora la sala de sport si sa te asezi pe bicicleta. Este un sport destul de relaxant dar cu beneficii extraordinare pentru muschii picioarelor si cei fesieri.
 
4. Alearga pentru a avea un corp tonifiat
 
O jumatate de ora de alergare pe zi ajuta la tonifierea intregului corp. In plus, alergarea are un impact major asupra sanatatii oaselor si ajuta la prevenirea osteoporozei.
 
5. Plimba-te pentru sanatatea articulatiilor
 
Daca sporturile de rezistenta sau cardio ajuta la tonifierea musculaturii si la arderea caloriilor, trebuie sa te gandesti la ceva si pentru sanatatea articulatiilor. Cel mai bun tratament este plimbarea in aer liber. Si ca sa ai rezultate si mai bune, poti alege sa-ti plimbi cainele si din cand in cand sa mai faceti impreuna un sprint.
 
 

Descriere 5 moduri in care ne putem tonifia corpul dupa sarbatori!

Ingrediente 5 moduri in care ne putem tonifia corpul dupa sarbatori!

Review-uri 5 moduri in care ne putem tonifia corpul dupa sarbatori!

Rating general al produsului
0 review-uri
  • 5
    0% Complete
  • 4
    0% Complete
  • 3
    0% Complete
  • 2
    0% Complete
  • 1
    0% Complete
Scrie un review