Pui cu parmezan si usturoi la cuptor

|Livia Caled |
Pui cu parmezan si usturoi la cuptor

Sunteti in cautarea unor retete delicioase cu pui? Va recomandam puiul cu parmezan si usturoi la cuptor.

Ingrediente:

– 4 bucati de piept de pui taiate jumatati;
– 3 linguri ulei de masline;
– 2 catei de usturoi;
– o cescuta pesmet;
– 5 linguri parmezan ras;
– 1 lingurita busuioc uscat;
– sare si piper dupa gust.

1. Incalziti bine cuptorul.

2. Intr-un vas amestecati usturoiul pisat si uleiul.

3. Pe o farfurie amestecati pesmetul cu parmezanul, sarea, piperul si busuiocul.

4. Tavaliti bucatile de pui mai intai prin ulei, dupa care prin amestecul din farfurie.

5. Puneti bucatile de pui intr-un vas, uns cu ulei in prealabil, la cuptor si lasati-le sa se faca bine.

Pofta buna!

 

Distribuie articolul pe: