Skip to main content
Kerry Hoffman, un american care pana nu demult era obez a fost de acord sa-si imparataseasca povestea tuturor celor care au aceeasi problema cu a lui pe www.naturalnews.com. Astfel el a marturisit ca la cei numai 32 de ani ai sai ajunsese dependent de junk food, motiv pentru care cantarea 156 de kilograme, extrem de mult pentru inaltimea sa de 185 de centimetri.

Mai mult decat atat suferea de diabet insa recunoaste ca ii placea sa manance tot ce avea gust bun: aripioare picante, pizza burgeri si tone de dulciuri.

Socul mare c-a l-a trezit din acest stil de viata a venit pe neasteptate cand tatal sau a murit din cauza unei afectiuni a ficatului si imediat dupa acest eveniment s-a nascut fiica sa. A fost momentul în care si-a spus ca trebuie sa se opreasca si trebuie sa faca ceva ca sa devina sanatos.

La aproximativ 2 ani de la aceste evenimente, cantareste cu 70 e kilograme mai putin, participa la triatlon, la curse de biciclete si s-a vindecat de diabet.

O alimentatie sanatoasa l-a ajutat sa piarda in kilograme
 
Hoffman a explicat ca succesul lui se datoreaza faptului ca a eliminat junk food-ul din dieta sa, a introdus sportul in rutina zilnica si a inceput sa manance sanatos.
 
”Am mancat i  principal alimente integrale si am stat cat mai departe de orice este procesat. Inainte nu mancam mai niciodata legume sau salate, iar acum consum in fiecare seara cate o salata cu dressing facut in casa”.
 
A pierdein excesul de kilograme reprezinta un lucru extrem de benefic pentru sanatate. O greutate mai mica ajuta articulatiile, creste nivelul de energie si are beneficii pe termen lung pentru sistemul cardio vascular.
 
 
 

Descriere Povestea unui barbat care a slabit 70 de kilograme si s-a vindecat de diabet

Ingrediente Povestea unui barbat care a slabit 70 de kilograme si s-a vindecat de diabet

Review-uri Povestea unui barbat care a slabit 70 de kilograme si s-a vindecat de diabet

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review