Skip to main content

Ianuarie este luna rezolutiilor, este momentul in care vrem sa schimbam ceva in viata noastra si cel mai adesea ne indreptam atentia catre aspectul fizic. Ianuarie vine dupa o perioada in care majoritatea dintre noi am facut excese alimentare, mai mici sau mai mari si nu ne-am mai concetrat asupra activitatii fizice. 

De aceea, primul pas care va ajuta la indeplinirea rezoltiilor noastre este sa stregem cu buretele ce s-a petrecut anul trecut si sa o luam de la inceput. Nu putem face asta decat printr-un program de detoxifiere. De aceea, am numit luna ianuarie, luna detoxifierii.
 
Care este primul pas?
 
Intotdeuna primul pas este privitul in oglinda. Insa daca am avea o oglinda care sa ne arate si ce este in neregula in interiorul nostru, ar fi minunat. Cum asa ceva nu exista, trebuie sa privim cu atentie semnele. Te simti obosita, fara energie, stii ca ai facut excese alimentare, stii ca ai baut prea mult alcool, fumezi si esti deprimata? In plus, ai o greutate corporala mai mare decat ti-ai dori? Este clar momentul sa faci o schimbare.
Specialistii sunt de parere ca primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa apelezi la un program de detoxifiere deoarece este singura modalitate ce te va ajuta sa iti cureti organismul de toxinele acumulate, sa-ti eliberezi mintea si sufletu, sa pierzi cateva kilograme si sa te simti bine in pielea ta.
 
Un stil de viata sanatos
 
Un program complet de detoxifiere se recomanda cel putin o data pe anotimp, iar ca efectele lui sa fie cele scontate este indicat ca dupa terminarea lui sa adopti un stil de viata sanatos.
Stiu, e usor de spus, greu de aplicat, mai ales cand sunt atatea tentatii in jurul nostru. 
Insa, daca ai putina vointa si convingerea ca un stil de viata sanatos poate preveni o multime de afectiuni, cu siguranta vei reusi. Important este sa incepi, iar apoi, pe masura ce te vei obisnui, iti vei da seama ca este chiar usor, mai ales cand vei constata beneficiile pe propria piele. Un nutritionist american faimos spunea ca 95% dintre afectiuni sunt provocate de o alimentatie si un stil de viata nesanatos.
Asadar, haideti sa pornim impreuna in aceasta rezolutie si sa ne propunem, dar sa si reusim sa ne adaptam unei vieti sanatoase. Afla aici ce solitii ai pentru detoxifierea organismului.
 

Descriere Ianuarie, luna curateniei organismului, mintii si sufletului

Ingrediente Ianuarie, luna curateniei organismului, mintii si sufletului

Review-uri Ianuarie, luna curateniei organismului, mintii si sufletului

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review