Ce sa mananci ca sa ai libidoul crescut

|Andreea Pietrosel |
Ce sa mananci ca sa ai libidoul crescut

Vrei sa te bucuri de un orgasm mai puternic si sa ai libidoul permanent ridicat?

Te-ai plictisit sa il ademenesti pe sot in toate felurile in timp ce el prefera sa se uite la meci sau sa se joace pe calculator? Trebuie sa incepi cu alimentatia.

Nu, nu e nevoie sa mananci stridii la fiecare masa – imagineaza-ti cum ai arata cand ti-ai duce mancare la birou. Ti-am pregatit un meniu care sa te ajute cand te gandesti sa incepi dieta pentru o viata sexuala mai buna.

Micul dejun : fulgi de ovaz amestecate cu in si nuci
 
Iti propunem sa incepi sa lucrezi la libidoul tau din momentul in care te trezesti. Nu e o mancare prea aratoasa dar contine ingredientele de care ai nevoie. Ovazul contine un nutrient care tine sus nivelul de testosteron din organism, astfel ridicand si dorinta ta sau a lui de a petrece noptile printre cearceafuri.

Nu rata cele 10 alimente care imbunatatesc viata sexuala
 

 

In joc intra si semintele de in care, la randul lor, regleaza nivelul de testosteron in organism. Nucile si mugurii de pin iti dau inca putin elan prin aminoacidul continut, care vascularizeaza bine organele genitale si cresc gradul de excitare. Pun pariu ca nu stiai ca un mic dejun poate fi atat de sexy.
 
Bea cafea cu nucsoara la pranz
 
Nu conteza ce fel de cafea e, presara putina nucsoara in ea. Condimentul afrodisiac stimuleaza sistemul nervos si circulatia sangvina, lucru care starneste dorinta. Ideal este insotesti cafeaua cu un pranz cu somon si sparanghel. 

Somonul delicios este o sursa excelenta de acizi grasi Omega 3, esentiali pentru buna circulatie a sangelui, recte pentru vascularizarea organelor genitale. Ce rol are sparanghelul? Regleaza nivelul hormonilor responsabili cu noptile pasionale si starneste gradul de excitatie in cazul doamnelor, scriu specialistii.
 
Mananca la cina creveti

Vreti sa faceti ceva bun, rapid, sanatos, care nu ingrasa? Incercati crevetii cu usturoi si lamaie. Sunt deliciosi. Gasiti reteta aici.

 

Distribuie articolul pe: