Pui la cuptor cu pesto

|Oana Racheleanu |
Pui la cuptor cu pesto

Cand nu mai stii ce sa gatesti pe baza de pui, fa repede un sos de pesto sau foloseste-l pe cel din frigider si fa reteta asta. Ai nevoie doar de 3 ingrediente si masa e gata!

 
Ingrediente
  • 4 bucati de piept de pui fara oase taiate in felii de 2,5 cm grosime 
  • jumatate de cana de sos pesto 
  • jumatate de cana de mozzarella rasa 
  • sare si piper proaspat macinat 
 
Unge o tava cu putin ulei, apoi imprastie 1/4 din sosul pesto pe toata suprafata. Asaza apoi bucatile de pui, pe care acopera-le cu sosul ramas. 
 
Pune deasupra o folie de aluminiu si coace puiul la cuptor pentru 25 – 30 de minute. Inlatura folia, presara mozzarella si mai lasa-l in cuptor, fara folie, pentru 5 minute. 
 
Pofta buna!
 

Distribuie articolul pe: