Skip to main content
100% natural

 

Este un oligoelement de o importanță crucială pentru funcționarea sistemului endocrin și al celui nervos. Pe lângă proprietățile terapeutice ale iodului, se adaugă acțiunea vindecătoare a algei din care este extras (Fucus vesiculosus), care este un formidabil stimulent imunitar și antitumoral.

Descriere Iod Natural

 

Acțiuni fiziologice

Iodul contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății pielii; contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide, la dezvoltarea normală a sistemului nervos al copiilor și adolescenților, contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor și adolescenților. 

Are rol benefic în:

-          creșterea copiilor și adolescenților

-          hipotiroidiă

-          cancer- cele mai receptive sunt formele de cancer care se propagă prin sistemul limfatic (limfoame, mieloame, cancer pulmonar etc)

-          tumori mamare, uterine

-         sarcină-ajută la menținerea echilibrului hidric al gravidei, prevenind edemele

 

Mod de administrare

 

1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea medicului: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.                                              

 

Precauții și contraindicații

Hipertiroidie.

Prezentare

Flacon cu 60 capsule.

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 10350/30.06.2016.

Ingrediente Iod Natural

 

Compoziție

 Fucus (Fucus vesiculosus), thall, pulbere: 440mg; Fucus (Fucus vesiculosus), thall, extract apos uscat cu min 0,15% iod: 110mg*; capsulă tare de gelatină* doza zilnică recomandată aduce 165-330 mcg Iod, reprezentând 110-220% VNR (Valori Nutriționale de Referință).      

Review-uri Iod Natural

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review