Skip to main content

Înscrierea ca membru pe site-ul Caloria.ro este gratuită și este permisă oricărei persoane fizice.

Te sfătuim sa iți creezi cont pe caloria.ro pentru că:

  • Poți urmări statusul comenzilor în curs
  • Poți salva adresele de livrare si facturare, scazând astfel timpul necesar plasării unei comenzi. Suplimentar detaliilor tale de cumpărător persoană fizică, poți stoca și datele de persoană juridică.
  • Păstrezi istoricul comenzilor
  • Poți adăuga review-uri pe site
  • De asemenea, dacă te abonezi la newsletterul caloria.ro vei fi tot timpul la curent cu cele mai noi promoții și produse.

Cum mă înregistrez? 

Poti crea cont folosind o adresa de email sau facebook login. în cazul în care optezi pentru crearea de cont cu adresa de email, completează câmpurile cu numele, prenumele, adresa ta de email și alege o parolă pentru noul cont. După ce vei apăsa butonul “Creează cont”, vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la înregistrare.

Ulterior, pentru a intra in cont trebuie doar sa-ți completezi adresa de email si parola folosite la înregistrare.

Confidențialitate

 Caloria garantează confidențialitatea datelor stocate in contul de client. Caloria va transmite date cu caracter personal catre Partenerii săi doar în cazul în care vei înregistra o comandă pentru produsele comercializate de către respectivul Partener și numai pentru derularea respectivei comenzi. În acest caz, fiecare partener este obligat să respecte legislația privind protecția datelor cu caracter personal.