Skip to main content

Produsele şi serviciile ofertate pe site-ul Caloria.ro pot fi comandate online, cu sau fără cont de utilizator. Te sfătuim sa iți creezi cont pe caloria.ro pentru a urmări statusul comenzilor în curs, a salva adresele de livrare si facturare, a păstra istoricul comenzilor si a putea scrie review-uri.

Procesul de comandă este următorul: adaugă în coş produsul sau serviciul dorit, selectează cantitatea şi gramajul dacă este cazul şi vei fi direcţionat automat în pagina Sumar coş cumpărături, unde poţi revedea produsele din coş şi poţi actualiza cantitatea sau renunţa la unul sau la toate produsele selectate.

În coşul de cumpărături, poţi avea simultan produse vândute şi livrate de unul sau mai mulţi parteneri Caloria, grupate după partenerul care le comercializează. Sub fiecare grup de produse vei regăsi subtotalul comenzii tale care conţine în mod dinstinct preţul total al produselor comandate şi toate taxele aferente comenzii precum şi linkuri către politicile comerciale ale fiecărei companii partenere.

Dacă eşti de acord cu sumarul coşului, poţi continua procesul de comandă. Introdu adresa de livrare şi apoi adresa de facturare (sau doar bifează adresele daca le-ai salvat deja în contul tău), alege modalitatea de plată şi plasează comanda. Vei primi un email cu datele comenzii tale. Vei fi sunat din partea Caloria.ro pentru a confirma comanda.