Skip to main content

Firma „DVR Pharm” şi produsele cu acelaşi nume sunt creaţia unui colectiv cu decenii de experienţă în domeniul terapiei naturale şi al suplimentelor nutritive.

Firma este situată în Braşov şi foloseşte linii de producţie moderne, aliniate standardelor europene. Suplimentele nutritive, pe bază de plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine, se încadrează în noţiunea de PRODUSE PREMIUM. Practic, vorbim de primele produse naturiste cu calitate premium gandite, avizate şi  produse în România.

De ce produse premium? În primul rând, datorită ingredientelor de cea mai bună calitate, testate în laboratoare de prestigiu din Europa, analizate pe loturi şi a căror concentraţie şi puritate este garantată. Apoi, „DVR Pharm” aduce în atenţia publicului din România reţete şi ingrediente cu caracter revoluţionar, cum ar fi zeolitul silicic, ciupercă tibetană, stimulatorii de celule stem etc. Va invităm să pătrundeţi împreună cu noi în fascinanta lume a plantelor medicinale şi a ingredientelor naturale, prin intermediul produselor noastre.

Produse din oferta DVR Pharm