Skip to main content
100% natural

 

De la culoarea sângelui și până la respirația fiecărei celule, totul depinde de acest oligoelement, care joacă un rol extraordinar în organismul fiecăruia dintre noi, fiind o adevărată cheie a sănătății. Însă, doar fierul 100% natural, de origine vegetală, poate fi asimilat optim și nu dă efecte adverse la nivelul sistemului digestiv, imunitar sau cardiovascular.

Descriere Fier Natural

 

Acțiuni fiziologice

Fierul contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei; contribuie la transportul normal al oxigenului în corp, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării, la procesul normal de diviziune celulară.

            Are rol benefic în:

-          anemia feriprivă, anemie la copii, creștere la copii

-          sarcină- atât sănătatea gravidei cât și a foetusului depind într-o mare măsură de aportul suplimentar de fier în organism

-          convalescență și boli cronice

 

Mod de administrare

1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea medicului: câte 1 capsulă, de 2 ori pe zi.

            Precauții și contraindicații

Nu se cunosc.

            Prezentare

Flacon cu 60 capsule.

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 9631 / 30.06.2016.

Ingrediente Fier Natural

 

Compoziție

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min.1% Fier*: 240mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 160mg; capsulă tare de gelatină.* Doza zilnică recomandată aduce între 4,8 si 14,4mg Fier, reprezentând 34-103% VNR (Valori Nutriționale de Referință).

Review-uri Fier Natural

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review