Skip to main content

 Semințele de Chia conțin o cantitate impresionantă de fibre, de opt ori mai mult Omega 3 decât somonul, de 3 ori mai mulți antioxidanți decât afinele, de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai mult potasiu decât bananele și de 7 ori mai multă vitamina C decât portocalele. De asemenea, conțin Omega 6, bor, cupru, magneziu, zinc, seleniu, fosfor, vitamina A și complexul vitaminelor B și E. Cu alte cuvinte, semințele de Chia reprezintă un coktail de vitamine, minerale și antioxidanti, o bombă de energie și sănătate pentru organism.

Descriere Seminte de Chia 200g

Semințele de Chia sunt vedete în materie de nutriție deoarece au o mulțime de beneficii pentru sănătate. Semințele de Chia conțin o cantitate impresionantă de fibre, de opt ori mai mult Omega 3 decât somonul, de 3 ori mai mulți antioxidanți decât afinele, de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai mult potasiu decât bananele și de 7 ori mai multă vitamina C decât portocalele. De asemenea, conțin Omega 6, bor, cupru, magneziu, zinc, seleniu, fosfor, vitamina A și complexul vitaminelor B și E. Cu alte cuvinte, semințele de Chia reprezintă un coktail de vitamine, minerale și antioxidanti, o bombă de energie și sănătate pentru organism.

Mai mult decât atât reprezintă o sursă complexă de proteină și conține toți aminoacizii esențiali.

Este indicat consumul zilnic de semințe de Chia, o doză de 2 lingurițe pentru adulți și o linguriță pentru copii.

Seminețele de Chia au beneficii multiple în:

·         curele de slăbire (dau foarte repede senzația de sațietate, fiind capabile să absoarbă de până la 10 ori greutatea semințelor de Chia în apă);

·         facilitează digestia și ajută procesul de detoxifiere;

·         ajută la relaxare nervoasă și la eliminarea insomniei;

·         previne inflamațiile în corp;

·         ajută la reconstrucția musculaturii după exercițiu fizic și după sarcină și naștere.

Ingrediente Seminte de Chia 200g

Review-uri Seminte de Chia 200g

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review