Skip to main content

Ce înseamnă RawBoost?

-RawBoost = hrană crudă, sursă de vitalitate, remedii alternative pentru afecţiunile mileniului 3

RawBoost înseamnă ingrediente naturale de cea mai bună calitate provenite din surse verificate, mixate în produse alimentare inteligente, netratate termic, astfel încât proprietăţile lor rămân nealterate.

RawBoost reprezintă alternativă sănătoasă la hrană procesată, oferind o sursă de neegalat de energie, vitalitate şi echilibru. În plus, produsele RawBoost sunt dozate în porţii optime pentru o singură servire, facilitând adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

- Netratate termic, produsele RawBoost au capacitatea de a trata.

Orice moment este bun pentru a începe să ne hrănim şi să trăim sănătos.

Dacă ne confruntăm cu probleme de digestie, de greutate, de dezechilibru de orice fel, hrana crudă este primul “tratament” la care putem să apelăm fără prescripţie medicală şi fără riscul efectelor adverse. Chiar dacă a adopta o dietă formată exclusiv din hrană crudă şi superalimente pare o transformare radicală şi dificil de operat, treptat - descoperind beneficiile acestor produse şi educându-ne gustul pervertit de alimentele porcesate şi “îmbogăţite” cu potentatori de gust - renunţarea la consumul hranei cu care ne-am obişnuit va deveni un obiectiv salutar.

Adresă:
RawBoost
Targoviste, Dambovita
Calea Ploiesti nr. 29

Telefon:
0722317017

Produse din oferta Rawboost Smart Food SRL