Skip to main content
Bio Raw Vegan

Descriere Maca

Maca este o plantă cu capacități incredibile în reglarea hormonală a organismului, folosită de pe vremea incașilor care o consumau pentru a devenii neînfricați. Este folosită și în medicina tradițională chineză și este supranumită și viagra naturală. Pentru că este recomandată în special pentru a încălzi organismul și ca puternic stimulator al libidoului și fertilității.

Din ce în ce mai mulți medici recomandă folosirea hormonilor de  sinteza odată cu apariția efectelor îmbătrânirii, însă aceștia determină numeroase reacții adverse în organism. De aceea, maca alături de alte superalimente, ne poate ajuta organismul să producă mai mulți hormoni proprii.

Maca are un conținut ridicat de acizi grași esențiali indispensabili funcționării normale a unui organism sănatos și este bogată în calciu, magneziu, potasiu, fosfor, sulf, sodium și fier, în oligoelemente (zinc, iod, cupru, seleniu, mangan, staniu, siliciu), în aminoacizi (20, dintre care 7 esențiali), în fibre și în vitaminele B1, B2, C și E.

Beneficii pentru sănătate:

·         echilibrează secreția de hormoni ai glandelor și a ovarelor, crescând libidoul și  fiind un ajutor excelent în infertilitate și menopauză;

·         afrodisiac;

·         amplifică energia vitală a organismului;

·         oxigenează sângele;

·         îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar;

·         îmbunătățește starea de sănatate a prostatei;

·         stimulează producerea laptelui matern;

·         reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele și instabilitatea emoțională.

Ingrediente Maca

Review-uri Maca

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review