Skip to main content
100% natural

 

 

Sunătoarea (Hypericum perforatum) este o plantă cu multiple virtuţi terapeutice; în medicina populară românească, a fost utilizată multă vreme în special pentru tratamentul unor afecţiuni ale ficatului şi tubului digestiv, iar în Occident este prescrisă adesea pentru tratarea anxietăţii şi a stărilor depresive uşoare şi moderate.

 

Magneziu marin japonez este un produs natural, bazat pe un extract marin produs în Japonia,   cu o biodisponibilitate foarte mare, cu un grad de asimilare în proporţie de 90%. Magneziu este un excelent tonic nervos, previne tulburările psihice, ajută la refacerea în cazul oboselii cronice, menţine oasele şi dantura sănătoase, ajută la menţinerea sănătăţii inimii, susţine activitatea intelectuală şi ajută la reglarea somnului

 

Descriere Sunatoare + Magneziu

 

Acțiuni

           Sunătoarea: Susține sănătatea și capacitatea mentală contribuind la menținerea echilibrului emoțional și la o relaxare optimă; contribuie la realizarea unui somn sănătos și a unei stări generale de bine; susține producția de bilă menținând fluxul normal al acesteia; contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv; susține persoanele care doresc să suprime dependența, inclusiv dependența de fumat; contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular; susține tonifierea și refacerea organismului și menținerea capacității de adaptare a acestuia; contribuie la menținerea sănătații și aspectului pielii.

Sunătoarea (Hypericum perforatum) este o plantă cu multiple virtuţi terapeutice; în medicina populară românească, a fost utilizată multă vreme în special pentru tratamentul unor afecţiuni ale ficatului şi tubului digestiv, iar în Occident este prescrisă adesea pentru tratarea anxietăţii şi a stărilor depresive uşoare şi moderate.

             Magneziul contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuarii; susține neurotransmisia normală; contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților; susține funcționarea musculaturii; contribuie la menținerea echilibrului electrolitic și la metabolismul energetic normal.

Magneziu marin japonez este un produs natural, bazat pe un extract marin produs în Japonia,   cu o biodisponibilitate foarte mare, cu un grad de asimilare în proporţie de 90%. Magneziu este un excelent tonic nervos, previne tulburările psihice, ajută la refacerea în cazul oboselii cronice, menţine oasele şi dantura sănătoase, ajută la menţinerea sănătăţii inimii, susţine activitatea intelectuală şi ajută la reglarea somnului.

 

 

Indicatii

 

-          Depresie

 

-          Insomnie

 

-          Adjuvant in hepatita cronica si acuta

 

-          Dependenta de nicotina

 

-          Diskinezie biliara

 

 

Mod de utilizare

 

 Se administrează câte 1-2 capsule, de două ori pe zi, dimineața și seara.

 

 

Precauții și contraindicații

 

A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează și copiilor. A se evita expunerea la soare sau la alte surse de radiații, deoarece poate cauza fotosensibilitate.

 

 

Prezentare

 

 Flacon cu 60 capsule

 

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

 

Notificare nr. AA 10980/11.10.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente Sunatoare + Magneziu

 

Compoziție

 Sunătoare (Hypericum perforatum), părți aeriene, extract hidroalcoolic 5-10:1, cu min 0,3% hipericină, uscat: 202,5mg; magneziu marin, extract natural din apă de mare, cu 55% magneziu pur: 135mg*; Sunătoare (Hypericum perforatum), părți aeriene, pulbere: 112,5mg; gelatină (capsulă); *Doza maximă pentru consumul zilnic asigură 297mg Mg,  ceea ce reprezintă 79% VNR.

Review-uri Sunatoare + Magneziu

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review