Skip to main content
Regenerare minerala - pudra naturala 700g RAAB

Descriere Regenerare minerala - pudra naturala 700g RAAB

Regenerare minerala - pudra naturala 700g RAAB

Regenerare minerală Raab cu Goji, Maca si Acerola este o pulbere pentru prepararea unei băuturi isotonice și poate fi utilizata în timpul sau după efort fizic ca sursă rapidă și susținută de energie, datorita raportului de 1:1 a dextrozei (carbohidrat simplu) și maltodextrinei (un carbohidrat complex).

Oricine face sport sau efort fizic intens pierde apa și mineralele prin transpirație. Regenerarea minerală Raab conține un echilibru de carbohidrați și de sodiu electrolit (365 mg per portie). În plus, este bogata în magneziu, zinc și vitamina C și conține potasiu și fier.

Contribuie la menținerea performanței de anduranță, îmbunătățeste absorbția de apă în timpul exercițiilor fizice. Conținutul de magneziu contribuie la echilibrul electrolitic.

Potasiul și magneziul contribuie la funcția musculară normală. Fierul sprijină formarea normală a celulelor roșii din sânge și a hemoglobinei, și contribuie la reducerea oboselii. Vitamina C din acerola crește absorbția de fier. Zincul susține funcționarea normală a sistemului imunitar.

Acest pachet conține 17 porții.

Ingrediente: 39% maltodextrină, 39% dextroză, citrat de magneziu, acid citric, carbonat de potasiu, citrat de sodiu, aromă naturală de lămâie, 0,5% pulbere de acerola (suc de fructe acerola, maltodextrină), 0,32% Goji, sare de Himalaya, 0,25% pulbere de maca, gluconat de zinc, gluconat de fier.

Doza recomandată: 40 g (corespunzând la 2 linguri pline cu varf) pulbere Raab în 500 ml apă. Se dizolvă si se bea în timpul sau după efort fizic.

Valori nutritionale/100g:

Energie 1309 kJ / 308 kcal
Grasimi < 0,5 g
din care saturate
< 0,1 g
Carbohidrati 77 g
din care zaharuri
41 g
Proteine < 0,5 g
Saruri 0,27 g
Magneziu 600 mg (160 %)
Caliu 1467 mg (73 %)
Fier 10 mg (71 %)
Zinc 13 mg (130 %)
Vitamina C 86 mg (108 %)

Notă: O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos este foarte important.

A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Raab Vitalfood utilizează numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și conținutul de nutrienți.

Fabricat in Germania.

Ingrediente Regenerare minerala - pudra naturala 700g RAAB

Review-uri Regenerare minerala - pudra naturala 700g RAAB

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review