Skip to main content

Suntem o echipă tânără şi dinamică, capabilă să răspundă rapid la cerinţele clienţilor. Avem sediul în Oradea, judeţul Bihor. Afacerea cu produse bio am pornit-o din pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos, după ce noi personal ne-am schimbat modul de a fi, de a relaţiona cu cei din jurul nostru. Şi bineînţeles, ne-am schimbat şi obiceiurile alimentare, înţelegând cât de important este să adoptăm o alimentaţie sănătoasă, pe cât posibil cu alimente bio, netratate cu pesticide, insecticide, şi alte substanţe chimice de sinteză. Majoritatea echipei este specializată în terapii complementare, lucru care ne ajută foarte mult în a putea oferi informaţii cât mai complete celor care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos şi prin alimentaţia cu produse bio.

Într-un timp foarte scurt am reuşit rapid să atragem atenţia magazinelor bio din toată ţară prin gama noastră de produse şi prin modul nostru deschis şi sincer de a fi. În prezent colaborăm cu majoritatea magazinelor bio din România. 

Furnizorii noştri au căpătat rapid încredere în noi, oferindu-ne la unele mărci exclusivitate de distribuţie/import pe teritoriul României.

În prezent avem în oferta peste 750 de produse bio, raw, vegane, lunar adăugând noi produse ca urmare a iniţierii contactelor cu cât mai mulţi producători. 

Încrederea şi sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fără ele nu am fi reuşit într-un timp foarte scurt să ajungem destul de departe. 

Societatea noastră este certificată că şi distribuitor de produse ecologice de către Ecoinspect, RO-ECO-008

În prezent furnizăm produse bio pentru: magazine bio şi naturiste, hoteluri şi pensiuni, grădiniţe particulare, săli de fitness, restaurante, producători de suplimente alimentare.

SC Bio Holistic SRL
RO23916156
J05/1344/2008
Sediu social: str. Ady Endre nr. 18
Depozit: str. Matei Corvin nr. 21, Oradea, cod postal 410140
www.natur.ro 

Produse din oferta Bio Holistic SRL