Skip to main content
Bio
Pudra proteica de migdale bio 200g RAAB

Descriere Pudra proteica de migdale bio 200g RAAB

Pudra proteica de migdale bio 200g RAAB

Cu un aport proteic de  ​​50% și toți cei opt aminoacizi esențiali este o sursă naturală de proteine ​​vegetale. Proteina de migdale este obținută din migdale siciliene și se caracterizează prin aroma ei tipică. Are un conținut ridicat de fibre și conține calciu. Calciul este necesar pentru menținerea in stare optima a oaselor și a dinților. De asemenea, contribuie la o funcționare normală a mușchilor și la un metabolism normal al energiei. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

Ingrediente: Făină de migdale* 100%

(*din agricultura ecologică controlată Italia)

Mod de administrare: In piureuri, shake-uri, cereale și deserturi, sau se amestecă cu lapte de migdale sau alt lapte vegetal.

De asemenea se pot amesteca aproximativ 2 linguri de proteină de migdale (20 g) cu 100 ml de apă într-un mixer. Când coaceți, puteți înlocui o parte din făina convențională cu pudra ​​de migdale.

Notă: Efectele pozitive menționate mai sus apar deja din consumul de 20 g de proteine ​​de migdale zilnic. O dietă variată, echilibrată, un stil de viață sănătos este foarte important. Culoarea și gustul pot varia deoarece sunt produse naturale supuse unor variații sezoniere. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Raab Vitalfood utilizează numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și pentru conținutul de nutrienți și nutrienți.

Fabricat in Germania
Origine migdale: Italia

Ingrediente Pudra proteica de migdale bio 200g RAAB

Review-uri Pudra proteica de migdale bio 200g RAAB

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review