Skip to main content
Lady's Mantle (cretisoara) Plus 650mg, 90 capsule vegane RAAB

Descriere Lady's Mantle (cretisoara) Plus 650mg, 90 capsule vegane RAAB

Lady's Mantle Plus 650mg, 90 capsule vegane RAAB

Destinat in special femeilor, produsul contine o serie de extracte concentrate din plante. O combinatie de cretisoara, vitex, schizandra, acerola, ideala pentru sanatatea femeii.

Ajuta in sanatatea aparatului reproducator, infertilitate, frigiditate, lipsa libidoului, anemie, mentinerea sanatoasa a corpului femeii.

Ingrediente: 38% maca, citrat de magneziu, 3.6% acerola pudra (suc concentrat de acerola, maltodextrina), 2.5% extract de schizandra, 2.3% extract ce cretisoara (alchemilla vulgaris), gluconat de fier, coenzima Q10, gluconat de zinc, vitex (vitex agnus-castus), biotina.

Consumul recomandat: Consumați 3 capsule pe zi, in timpul meselor cu lichide.


Notă: Nivelul recomandat de administrare nu trebuie depășit. Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat. Nu este recomandat gravidelor, femeilor care alapteaza sau copiilor.

Raab Vitalfood utilizează numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și conținutul de nutrienți.

Fabricat in Germania

Ingrediente Lady's Mantle (cretisoara) Plus 650mg, 90 capsule vegane RAAB

Review-uri Lady's Mantle (cretisoara) Plus 650mg, 90 capsule vegane RAAB

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review