Skip to main content
Calciu coral pudra naturala 100g RAAB

Descriere Calciu coral pudra naturala 100g RAAB

Calciu coral pudra naturala 100g RAAB

Calciul coral de la Raab, extras din corali Sango conține cel puțin 20% calciu și 10% magneziu în raportul optim de 2: 1. În procesul de extracție, se folosesc coralii in mod echitabil, astfel incat sa se protejeze existenta coralilor vii în mare. Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic și reduce oboseala. Calciul este necesar pentru menținerea sistemului osos in conditii normale și contribuie la un metabolism normal al energiei.

Acest pachet conține 66 de porții.

Ingrediente: 100% praf de fosile marine de corali.

Consumul recomandat: Se dizolvă 1,5 g de pulbere (aproximativ ½ linguriță) într-un litru de apă potabilă și se bea în timpul zilei.

SFAT: Puneți o doza de pudră în cafea, devine un tratament sănătos.


Notă: Nu trebuie să se depășească doza zilnică recomandată. Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos este foarte important. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Raab Vitalfood utilizează numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și pentru conținutul de nutrienți și nutrienți.

Fara gluten.

Fabricat in Germania.

Ingrediente Calciu coral pudra naturala 100g RAAB

Review-uri Calciu coral pudra naturala 100g RAAB

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review