Skip to main content
Bio
Agaricus Blazei Murill 80 capsule bio RAAB

Descriere Agaricus Blazei Murill 80 capsule bio RAAB

Agaricus Blazei Murill 80 capsule bio RAAB - ciuperca lui Dumnezeu

-fara gluten-

Agaricus blazei murill, denumita și ciuperca lui Dumnezeu, este inițial originara din pădurile tropicale din Brazilia. Acolo a fost deosebit de apreciata de localnici de mii de ani.

Capsulele Raab Bio Agaricus conțin per capsulă 234 mg extract de Agaricus, din care 10% (23 mg), beta-glucani. În plus, vitamina C naturală din acerola este inclusă pentru a maximiza efectele. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la formarea colagenului pentru funcția normală a pielii.

Ingrediente: 52% extract de Agaricus* (extract apos de ciuperci* , amidon de porumb*), 26% pulbere acerola* (acerola*, maltodextrină*), capsula din: hidroxipropilmetilceluloza (celuloza naturala, vegana)

(*din agricultura ecologică certificată)

Instrucțiuni de utilizare: Luați 2 capsule zilnic cu puțin lichid înainte sau după masă.

80 capsule vegane de 450 mg, total 36 g

Acest pachet conține 40 de porții.

Notă: Nu trebuie să se depășească doza zilnică recomandată. Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos este foarte important. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Raab Vitalfood folosește numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și conținutul de nutrienți și substanțe vitale.

Etichetarea ecologică: DE-ÖKO-001

Fabricat in Germania

Ingrediente Agaricus Blazei Murill 80 capsule bio RAAB

Review-uri Agaricus Blazei Murill 80 capsule bio RAAB

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review