Skip to main content

De-a lungul timpului, martie a fost numita luna femeilor, luna cadourilor, luna florilor, luna martisoarelor. Oricum ai vrea sa o numesti, aceasta prima luna de primavara este despre tine si pentru tine, femeia.

Tot pentru tine vom scrie si noi cele mai bune sfaturi, cele mai interesante tips-uri si cele mai avizate informatii. Toata luna iti vom spune ce poti face ca sa fii frumoasa, si mai frumoasa, sa te simti bine si sa arati acest lucru.
 
Scopul pentru care ne intalnim aici, pe caloria.ro, este acela ca ne dorim sa slabim sau sa ne mentinem greutatea la cote optime. Eu nu voi spune niciodata ca o femeie frumoasa e o femeie slaba. Din punctul meu de vedere, o femeie frumoasa e o femeie care se simte bine in pielea ei si arata acest lucru si celor din jur, emana frumusete din interior.
 
Este drept, ca exista nenumarate trucuri simple pe care le putem aplica pentru a fi si mai frumoase, pentru a face mici schimbari in viata noastra si pentru a ne simti bine.
Asta vom incerca noi in aceasta luna: sa-ti spunem ce sa mananci ca sa fii frumoasa, ce tip de miscare ti se potriveste sau ce tratamente sa faci pentru a fi in forma.
 
Frumusetea se arata in detalii, detalii la care trebuie sa fii atenta si pe care sa le aplici.
 
Pana atunci, iti dorim sa ai o primavara frumoasa si sa stralucesti ca un ghiocel ce abia a scos capul din zapada.
 
 

 

 
Newsletter