Skip to main content

Orice femeie, lucru dovedit statistic, are nevoie de o schimbare la inceputul fiecarui anotimp. La inceput de vara vrem sa aratam bine pe plaja, toamna simtim nevoie de o noua schimare, iar dupa sarbatorile de iarna este mai mult decat obligatoriu sa mai dam jos cateva kilograme.

Eu, recunosc cinstit ca am nevoie de o dieta, sau macar de vreo doua kilograme in minus dupa ce am facut bilantul acestei veri. Oricum, am ramas cu cateva kilograme in plus dupa ultima sarcina si am tot incercat sa scap de ele in fel si chip.

O prietena mi-a povestit despre terapia LPG, un tratamant corporal care, se spune ca rivalizeaza cu chirurgia estetica. Initial nu m-a interesat deloc subiectul, insa la insistentele ei, am acceptat sa incerc. Am facut doar 4 sedinte si ma simt extraordinar: mi se pare ca am coapse mai ferme si am scazut cu 1,5 cm in talie (asta nu mi se pare, asta am masurat).

Prima data cand am vazut rezultatele am crezut ca nu a masurat bine specialistul ce mi-a facut evaluarea si m-am convins ca asa este la o masuratoare facuta acasa. Cum spuneam, rezultatele sunt wow!


Ce este de fapt tratamentul LPG?
 
LPG este de fapt un aparat de ultima generatie destinat remodelarii corporale si indepartarii celulitei.
 
Tratamentul se desfasoara astfel: la prima vizita esti preluata de un specialist pentru o evaluare a starii de sanatate, a necesitatilor tale legate de pierderea in greutate si pentru intocmirea unei fise personalizate. Ulterior, esti condusa intr-un vestiar unde esti rugata sa te schimbi, ti se aplica o crema termica pe corp, iar apoi ti se ofera un echipament special pe care sa-l imbraci. Este un fel de salopeta supraelastica ce se muleaza perfect pe corp. Abia acum incepe tratamentul efectiv. Esti asezata pe o suprafata orizontala (arata ca un pat de masaj) si cu ajutorul unui aparat incepe masajul. Aceasta tehnologie ajuta la stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea circulatiei, reducerea celulitei si confera fermitate tesuturilor. In plus ajuta detoxifierea organismului si relaxeaza si amelioreaza spasmele si durerile musculare. 
 
Pentru rezultate foarte bune sunt recomandate 2-3 sedinte pe saptamana alaturi de un regim de viata sanatos ce presupune o dieta mai saraca in calorii, dar bogata in substante nutritive, precum si miscare fizica.
 

 

 
Newsletter