Skip to main content

Din ce in ce mai multe persoane incep sa fie interesate de felul in care arata si de a urma un mod de viata sanatos. In asta sunt incluse si curele de slabire, precum si tratamentele corporale de ingrijire si infrumusetare. Iar detoxifierea pare sa fie un subiect din ce in ce mai la moda.

Pana de curand, daca imi spunea cineva ca in urma unui tratament corporal pot slabi si pot sa ma incarc cu energie, as fi intors capul in alta parte si mi-as fi vazut de drum. In opinia mea, a urma o cura slabire insemna sa depui foarte mult efort cu rezultate vizibile pe termen lung. Partial adevarat. Insa, dupa ce am aflat cum functioneaza unele tratamente corporale, mi-am schimbat putin părerea.

Am incercat, de exemplu cabina Angel of water. Am avut nevoie de o singura sedinta ca sa simt efectele acestui tratament pe pielea mea si, dupa aceasta sedinta, garantat voi urma un tratament complet. Atat de bine m-am simtit ulterior.
 
Angel of water este un tratament de detoxifiere, o colonhidroterapie efectuata in modul cel mai intimp si cu rezultate uimitoare.
 
Prima data am strambat din nas auzind de aceasta terapie, insa, in urma primei consultatii, am decis ca nu pierd nimic daca incerc. Sedinta de colonhidroterapie dureaza aproximativ 45 de minute, timp in care, in intimitate, complet neasistat, se introduce apa purificata si dezinfectata in colon prin rect, apa avand o temperatura si o presiune controlate. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta si se exclude astfel orice posibilitate de contaminare. Nu este nimic dureros, nimic incomod, nimic deranjant. Beneficiile apar abia ulterior. Chiar dupa primele ore te vei simti mult mai usoara, mai energica si mai plina de viata. Iar daca urmezi cu regularitate trei sedinte pe saptamana, timp de o luna, vei observa si niste rezultate incredibile la cantar. 
 
Colonhidroterapia reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de detoxifiere a organismului.
 

 

 
Newsletter