Skip to main content
 

Inainte de Craciun cu totii avem atat de multe lucruri de facut incat de multe ori uitam sa ne mai ocupam si de noi.

Vrem ca totul sa arate perfect de la masa de Craciun, pana la curatenia din casa, bradul impodobit ca in reviste si cadourile asezate in cea mai perfecta ordine. Intr-adevar, avem multe drumuri de facut, multe lucuri de cumparat si si mai multe de organizat. Dat fiind ca mai sunt doar 10 minute pana la Craciun, avem si o sugestie pentru tine: fa-ti o programare la o colonhidroterapie pentru a-ti curata organismul de toxine si pentru a te bucura de o stare de sanatate exceptionala inainte de Sarbatori.


Beneficiile colonhidroterapiei
 
Terapia profesionala a colonului, denumita si colonhidroterapie (CHT) este un proces de eliminare a toxinelor daunatoare prin irigarea intestinului gros cu apa purificata. 
Procedura presupune irigarea colonului cu apa calda si dezinfectata avand ca rezultat indepartarea pe cale naturala a tuturor toxinelor depuse pe peretii acestuia, fara a apela la medicamente. Procedura de colonhidroterapie este o metoda alternativa de tratament ce reface si mentine sanatatea colonului si implicit a intregului organism. Prin colonhidroterapie se restabileste si se mentine sanatatea intregului organism. Beneficiile detoxifierii colonului prin colonhidroterapie se redescopera in vindecarea majoritatii afectiunilor suferite de corpul nostru.
 
Un colon sanatos este esential in functionarea normala a organismului si in mentinerea sanatatii. Colonul impreuna cu rinichii, plamanii si pielea sunt responsabili pentru eliminarea reziduurilor din organism. In timp, colonul isi poate pierde capacitatea de a elimina in mod corespunzator toate deseurile in special datorita stilului de viata nesanatos la care este expus corpul nostru (diete drastice, medicamente, pesticide, produse chimice, stres). In acest caz, colonul devine un organ saturat de toxine daunatoare si ne expunem astfel la riscuri grave de sanatate. 
 
Procedura de colonhidroterapie este folosita pentru a ajuta la restabilirea unui trai sanatos si a unui organism curat. Prin colonhidroterapie se atenueaza simptomele de raceala si gripa, constipatia, diareea, alergiile si problemele sinusurilor, durerile de spate, durerile musculare, obezitatea, probleme dermatologice: acnee, psoriazis, eczeme, cearcane, eruptii.
 
Ce parere ai? Noi spunem ca merita sa incerci caci dupa numai o sedinta te vei simti minunat. In plus, nu doar casa trebuie sa fie curata, ci intreaga ta fiinta pentru a intampina Craciunul intr-un mod cat mai placut.
 
 
 
Newsletter