Skip to main content

 Aplicatiile pentru mobil pot fi diverse si se pot incadra in toate domeniile. In ceea ce priveste dietele de slabire, exista nenumarate aplicatii menite sa te ajute sa-ti atingi scopul. Specialistii americani au facut un studiu legat de eficienta acestor aplicatii pentru slabit, in fuctie d eratingul inregistrat de utilizatori. Iata care sunt acestea:

 
Daca vrei sa slabesti
 
 
Fooducate
Alegerile tale alimentare vor fi clasificate de la foarte bune (A) la foarte proaste (D). In plus vei primi sugestii de alternative sanatoase bazate oe greutatea, inaltimea, sexul si obiectivele tale de dieta.

Lose It!
Iti poti crea propriul plan de dieta bazat pe obiectivele tale si pe numarul de calorii pe care le consumi si le arzi.

MyFitnessPal's Calorie Counter
Un scaner pentru coduri de bare iti va permite sa inregistrezi cu usurinta caloriile si nutrientii pe care ii consumi.

Noom Coach: Weight Loss
Aceasta aplicatie iti urmareste caloriile si exercitiile si iti furnizeaza consiliere pentru a te mentine motivata trimitandu-ti mereu feedback instantaneu, articole de sanatate si retete sanatoase.
 
 
Daca vrei un ”antrenor” de fitness
 
Fitbit
Vrei un rezumat saptamanal al caloriilor arse, al numarului de pasi si al greutatii pierdute sau castigate? Aceasta este aplicatia potrivita pentru tine
 
Fitocracy
De ce functioneaza? Te mentine motivata incurajandu-te sa-ti impartasesti progresele pe retelele de socializare si iti ofera conectarea la un antrenor virtual ce te poate ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele.
 
Nike+ Running
Vei purta dupa tine pe cineva sau ceva care iti va urmari fiecare miscare, atat in interior, cat si in exterior si care iti va trimite semnale sonore de fiecare data cand arzi calorii.
 
RunKeeper
Pe langa faptul ca iti urmareste exercitiile si caloriile arse, acesta aplicatie se poate sincroniza cu alte 70 de aplicatii diferite.
 
Runtastic
Vei afla cate calorii ai ars, distanta parcursa, viteza de deplasare si gradul de inclinare al suprafetelei pe care mergi cu bicileta, alergi sau te plimbi. Iti urmareste ruta pe o mapa astfel incat sa stii unde si cat de departe trebuie sa ajungi.
 
Run with Map My Run
Iti urmareste exercitiile de aerobic si rezistenta pe care le faci in exterior sau in interior. De asemenea iti spune si cate calorii ai ars.
Strava Running and Cycling
 
Iti poti compara performantele cu cele ale prietenilor tai prin intermediul retelelor de socializare, in timp ce vei primi si sugestii legate de cele mai bune locuri de alergare sau de mers cu bicileta.
 
Daca esti in cautarea unei provocari
 
Charity Miles
Aceasta aplicatie este foarte populara in SUA deoarece cu ajutorul ei, fiecare kilometru alergat sau parcurs cu bicileta iti aduce bani pe care ii poti dona mai departe pentru o cauza caritabila.
 
Couch to 5K
Deloc surprinzator acesta aplicatie este potrivita persoanelor sedentare. In numai 3 luni, un antrenor virtual te va pregati pentru a reusi sa alergi 5 kilometri.
 
Runtastic Six-Pack: Abs Trainer
Alege din 20 de exercitii diferite de tonifiere a musculaturii pe acelea care te vor ajuta sa ai un abdomen tonifiat in numai 10 saptamani. Vei primi primi indrumare legata de toate exercitiile si toate grupele de muschi pe care le vizezi.
 
 
 
 
Newsletter