Skip to main content

Conform celor mai recente studii, zaharul pare a fi inamicul public numarul 1 la nivel mondial. Este un aliment care da gust si savoare prajiturilor, insa pare a fi extrem de nociv, mai ales daca este folosit in exces.

 
O alimentatie sanatoasa, conform specialistilor presupune excluderea in totalitate a zaharului din dieta zilnica, tocmai din cauza ravagiilor pe care le poate face impotriva unui organism sanatos. Principala lui calitate negativa este aceea ca da dependenta, iar de aici curg toate celelalte efecte.
Dar nu despre cat de nociv este zaharul mi-am propus sa vorbim azi ci despre modalitatea prin care ne putem bucura de gustul dulciurilor fara a ne pune in pericol sanatatea.
Evident ca exista solutii, iar noi vom incerca sa o oferim pe cea mai sanatoasa si cu cele mai multe avantaje: Green Sugar.
Green sugar este un inlocuitor 100% natural al zaharului, cu o multime de proprietati nutritionale si cu 0 calorii si indice glicemic. Este raiul pe pamant pentru adeptii alimentatiei sanatoase si pentru cei care sufera de anumite afectiunii, printre care si diabetul. In plus, nu modifica deloc gustul alimentelor preferate si poate fi folosit atat in prajituri care necesita preparare termica.
Green Sugar este obtinut din doua ingrediente: extractul de Stevia rebaudiana (obtinut prin oparire) si eritritol (obtinut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis). 
Introdus in dieta zilnica, Green Sugar are nenumarate beneficii pentru sanatate:
mentine echilibrul glucozei in sange;
stimuleaza secretia de insulina;
regleaza mecanismul gastro intestinal;
stimuleza activitatea cerebrala;
scade pofta de dulce si pofta de mancare;
regleaza tensiunea arteriala;
scade nevoia de fumat;
are actiune anitibacteriana si antifungica ;
nu produce carii;
nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici.
 
Cred ca sunt suficiente motive pentru a alege Green Sugar in detrimentul zaharului rafinat. Dar care este dezavantajul lui, ati putea intreba. Ei bine, in afara faptului ca este putin mai scump decat zaharul, ceea ce este complet normal si justificat, nu are nici un alt dezavantaj. Insa, asa cum am mai spus si nu ma feresc sa o fac din nou, prefer sa platesc mai mult deoarece investitia este pe termen lung, mai ales in cazul copiilor mei, caci da, Green Sugar poate fi folosit cu succes in dieta celor mici.