Skip to main content
Daca stau sa ma gandesc, cine a oranduit lumea si cine a oranduit anotimpurile, a facut-o parca dupa un plan impecabil, fara a lasa loc nici unei greseli.

Asa ca, nu degeaba dupa o iarna de aproape 4 luni de zile, apar pe tarabe toate verdeturile, toate vitaminele naturale de care ar trebui sa profitam la maxim.

La inceput de primavara, ma simt ca un arici ce tocmai s-a trezit din hibernare si are cat vede cu ochii surse de hrana si revitaminizare.
 
Si pentru ca ne-am hotarat sa-ti oferim in fiecare luna sfaturi tematice, in aprilie ne vom ocupa sa aflam cat mai multe informatii despre vitamine si minerale, despre importanta lor in dieta zilnica si despre cele mai bune surse ce le vor furniza.
 
Avem nevoie de vitamine si minerale pentru ca organismul nostru sa functioneze perfect. De ele depinde sanatatea pielii, a oaselor, a organelor interne si a mintii. 
O dieta bogata in vitamine si minerale este o dieta sanatoasa pe care trebuie sa o urmam zilnic ca mod de viata. 
 
Asadar, vom culege cele mai competente sfaturi de la nutritionistii nostri si ti le vom impartasi pentru a le urma.
 
Pana atunci, iti dorim o primavara frumoasa, plina de culori in farfurie si de energie in antrenamentele zilnice. Si suntem alaturi de tine pentru a-ti atinge obiectivele si a reusi sa slabesti si sa-ti impui un stil de viata sanatos!
 
Newsletter