Skip to main content

GoldNutrition Clinical Melatonin Power Sleep 30 cp: contine melatonina, ce contribuie la atenuarea tulbur?rilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a adormi, 5- HTP, ce stimuleaza productia de serotonina (numita si substanta fericirii), imbunatateste calitatea somnului si reduce episoadele de insomnie, Radacina de Valeriana, ce a fost intrebuintata ca remediu, inca din antichitate, in insomnie, anxietate si nevroze, datorita proprietatilor puternic sedative si anxiolitice

Descriere GOLDNUTRITION CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP

Gold Nutrition Clinical Melatonin Power Sleep 30 cps contine: Melatonina, ce contribuie la atenuarea tulbur?rilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a adormi; 5- HTP, ce stimuleaza productia de serotonina (numita si substanta fericirii), imbunatateste calitatea somnului si reduce episoadele de insomnie; Radacina de Valeriana, ce a fost intrebuintata ca remediu, inca din antichitate, in insomnie, anxietate si nevroze, datorita proprietatilor puternic sedative si anxiolitice. Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare ingrediente. Poate interactiona cu produse cu efect sedativ, hipoglicemic si anticoagulant. Poate afecta reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. Valeriana, administrata in exces si pe perioada indelungata, poate crea dependenta. Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA. Detinator de notificare si Distribuitor: GOLDNUTRITION EEC, Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, Sector 2, Bucuresti.Produs notificat de SNPMAPS (nr. AA5906/2012). A se cosuma, de preferinta pana la sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj.

Ingrediente GOLDNUTRITION CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP

Ingrediente/1 capsula: Extract uscat din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis) 124 mg; Extract uscat de Griffonia simplicifolia (98% 5-HTP) 50 mg; Melatonina 1,9 mg; Agent de incarcare (celuloza microcristalina); Agent de separare (fosfat de calciu dibazic); Agent antiaglomerant (stearat de magneziu); Capsula (gelatina).

Review-uri GOLDNUTRITION CLINICAL MELATONIN POWER SLEEP

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review