Skip to main content
100% natural Fără gluten Fără lactoză Fără zahăr Raw Vegan

Administrare: 10-15 mg zilnic; Calitate: Premium; Provenienta: Tenerife.

 

Descriere Pulbere Moringa 70 gr

  Moringa Oleifera denumita si “arborele vietii”, este recunoscuta pe plan mondial ca fiind cea mai benefica planta studiata pana acuma.

Peste 700 de studii stiintifice demonstreaza multiplele recomandari ale acestui copac. Originala din India, momentan Moringa Oleifera se cultiva in mai toate partile lumii, unde clima permite. Nu este o planta pretentioasa, astfel ca poate rezista o buna perioada de timp fara apa.

Arborele de Moringa se poate consuma de la radacina pana la varf, dar frunzele sunt cele mai bogate in antioxidanti, avand proprietati mai mari decat orice alte plante cunoscute. In multe tari Moringa este considerata deja cea mai importanta hrana si sursa de energie, pentru oameni si animale – si nu doar in regiunile mai sarace.

Folosita in invataturile ayurvedice de mii de ani , datorita valorilor sale nutritive si terapeutice, Moringa este unul din putinele alimente care poate furniza cei noua aminoacizi esentiali organismului, pe care acesta nu ii poate produce singur.

Printre multele utilizari ale plantei Moringa, amintim performantele ei in ajutorul persoanelor active. Ne referim aici atat la persoanele care practica sport ocazional sau de performanta, cat si la persoanele cu un program zilnic foarte incarcat, unde activitatile profesionale aduc un aport important de presiuni, de stres, stari nervoase si alti consumatori de radicali liberi. Foarte adesea, aceste tensiuni duc la aparitia problemelor fizice cum ar fi hipertensiunea, bolile cardiovasculare, diabetul, scaderea vederii etc.

Cu cei peste 90 de nutrienti naturali, 46 de substante antioxidante, 18 aminoacizi, gama completa de vitamine, minerale si alte microelemente esentiale, MoringaEuropa se recomanda a fi introdusa in alimentatia zilnica. Ea are capacitatea de a asigura energia zilnica necesara si dieta adecvata pentru  a fi considerata cheia succesului. Exista o mare diferenta intre a aproviziona corpul cu vitamine si minerale sintetice sau naturale.

Pulberea de Moringa este alimentul natural care are capacitatea sa furnizeze nutrienti de cea mai inalta calitate. Doar ingredientele naturale pot fi pe deplin utilizate de catre organismul uman si se transforma in performanta energetica.

Administrare: 10-15 mg zilnic.

Calitate: Premium;

Provenienta: Tenerife.

DIstribuit exclusiv in Romania de S.C. Moringa Europe SRL, Sibiu, Romania.

Ingrediente Pulbere Moringa 70 gr

 Pulbere din frunze de moringa

Review-uri Pulbere Moringa 70 gr

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review