Skip to main content
100% natural Bio Fără gluten Fără lactoză Fără zahăr Raw Vegan

 Frunze de Moringa – cel mai bine cunoscute pentru excelentele valori nutritionale si energizante, acestea reprezentand o importanta sursa de hrana si fiind ridicate aproape la rang de panacee in medicina traditionala din zonele in care acest arbore este originar, la poalele muntilor Himalaya. Utilizare: ceaiuri, condiment, energizant, in diete

Descriere Frunze de Moringa Bio Premium 40gr

 Frunze de Moringa – cel mai bine cunoscute pentru excelentele valori nutritionale si energizante, acestea reprezentand o importanta sursa de hrana si fiind ridicate aproape la rang de panacee in medicina traditionala din zonele in care acest arbore este originar, la poalele muntilor Himalaya.

Frunzele de Moringa sunt cel mai bine cunoscute pentru excelentele valori nutritionale si energizante, acestea reprezentand o importanta sursa de hrana si fiind ridicate aproape la rang de panacee in medicina traditionala din zonele in care acest arbore este originar, la poalele muntilor Himalaya.

Moringa este una dintre plantele cu cele mai puternice si diverse efecte benefice asupra sanatatii, iar miraculoasa sa putere vindecatoare, energizanta si nutritionala se concentreaza in principal in frunzele de Moringa.

Frunzele de Moringa isi pastreaza toate proprietatile nutritionale atunci cand trec prin procesul de uscare fiind in continuare bogate in aminoacizi esentiali, grasimi benefice si uleiuri omega.

Frunzele de Moringa sunt de asemenea bogate in calciu, fier si multe alte minerale esentiale, vitamine, antioxidanti si agenti antiinflamatori.

Ingrediente Frunze de Moringa Bio Premium 40gr

 Frunze de moringa uscate

Review-uri Frunze de Moringa Bio Premium 40gr

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review