Skip to main content
Fără zahăr Vegan

Magic Jelly Woman GoldNutrition Capsuni - amestec de pulbere cu gelatina pentru elasticitatea pielii si controlul greutatii. Contine L-carnitina si colagen hidrolizat Verisol***

Descriere Woman Collection MAGIC JELLY Capsuni

Magic Jelly Woman GoldNutrition este un amestec de pulbere pentru gelatina, destinat n principal femeilor care au grija de aspectul lor, care doresc si atenueze ridurile, sa imbunatateasca elasticitatea pielii si care doresc sa-si controleze greutatea.

Magic Jelly nu contine grasini si zaharuri, prin urmare, este un excelent ajutor pentru pierderea in greutate. In plus, contine L-carnitina, care stimuleaza oxidarea lipidelor pentru a obtine energie in timpul exercitiilor fizice.

Magic Jelly Woman GoldNutrition contine, de asemenea, colagen hidrolizat Verisol, un aliat excelent pentru frumusetea feminina, care intrzie imbatrnirea si formarea ridurilor.

Mod de preparare: continutul plicului se dizolva n 250 ml (1/4 litru) apa fiarta. Se amesteca pana cand se dizolva toata pulberea.

Se adauga 250 ml (1/4 litru) apa rece si se amesteca din nou. Puneti amestecul intr-un recipient in frigider aproximativ 3 ore.

***VERISOL marca inregistrata GELITA AG in Germania.

Distribuitor: GOLDNUTRITION EEC, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj

Ingrediente Woman Collection MAGIC JELLY Capsuni

Ingrediente: gelatina bovina[51%], VERISOL***(colagen bovin hidrolizat)[32%], tartrat de L-carnitina[5%], regulator de aciditate(E297, E330, E331), aroma de capsuni, coloranti (E120, E163, E160aii), indulcitori (sucraloza, glicozide din steviol)

Review-uri Woman Collection MAGIC JELLY Capsuni

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review