Skip to main content

GoldNutrition GoldDrink Premium +BCCA'S Lamaie este un supliment alimentar pentru sustinerea organismului inainte si in timpul antrenamentelor. Contine glucoza, fructoza, aminoacizi, proteine cu absorbtie rapida, leucina, izoleucina si valina.

Descriere GOLDNUTRITION GOLDRINK PREMIUM + BCAA'S LAMAIE 750 G

Actiuni: Gold Nutrition Goldrink Premium + BCAAs Lamaie reprezinta: combinatia ideala de glucoza si fructoza (2:1), cei mai importanti electroliti pentru sportivi si o sursa importanta de magneziu pentru organism. BCAA (aminoacizi cu catena ramificata) este considerat a treia sursa de energie folosita de organism. Leucina, izoleucina si valina au un rol important in sinteza proteinelor, in cresterea masei musculare, in cresterea vitezei de recuperare a organismului dupa un efort fizic intens si actioneaza ca adjuvant in catabolismul muscular. PeptoPro este o proteina constituita din peptide (parti mici din proteine), pe care organismul le poate absorbi mai usor si mai rapid decat proteinele normale. Datorita solubilitatii in apa si fara a necesita digestie prealabila, intra direct in fluxul sangvin, ajunge rapid in masa musculara si permite o intretinere a acesteia in timpul si dupa antrenament.

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contine o sursa de fenilalanina. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de encefalopatie hepatica si ALS/scleroza amiotrofica laterala. Cu indulcitori. Colorantul E102 poate afecta activitatea copiilor si atentia acestora.

Mod de utilizare: Se recomanda a se consuma inainte, in timpul si imediat dupa efectuarea antrenamentelor: - Inainte* cu 30 de minute de efectuarea antrenamentelor/ competitiilor: 300-400 ml; - In timpul efectuarii antrenamentelor/competitiilor: 400-800 ml/ora de antrenament; a se consuma in cantitati mici la fiecare 15-20 minute; -Imediat dupa efectuarea antrenamentelor/competitiilor : 600 ml. *Doza pentru un atlet cu o greutate medie de 60-70 Kg. Mod de preparare: Se adauga 2 masuri pline (70 g) de pulbere intr-un litru de apa. Se amesteca bine pana la omogenizare, apoi se bea.

Producator: EcoNutraceuticos, Rua dos Bem Lembrados, Alcabideche, PORTUGALIA. Detinator de notificare si Distribuitor: GOLDNUTRITION EEC, Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, Sector 2, Bucuresti.Produs notificat de SNPMAPS (nr.AA5908/2012). A se consuma de preferinta, pana la sfarsitul: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj.

Ingrediente GOLDNUTRITION GOLDRINK PREMIUM + BCAA'S LAMAIE 750 G

Ingrediente: Dextroza; Fructoza; L-Leucina; PeptoPro (cazeina hidrolizata din proteina de lapte); L-Valina; L-Izoleucina; Citrat de Sodiu; Clorura de Sodiu; Citrat de Magneziu; Monofosfat de Potasiu; Acid ascorbic; Aroma (lamaie); Regulator de aciditate (Acid citric, DL Acid Malic); Agent antiaglomerant (Dioxid de Siliciu); Indulcitor (Sucraloza); Coloranti (E102/tartrazina, E133/albastru brilliant).

Review-uri GOLDNUTRITION GOLDRINK PREMIUM + BCAA'S LAMAIE 750 G

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review