Skip to main content

 Post Detox te ajută să treci la o alimentație normală după cura de detoxifiere, fără a experimenta efecte adverse (stare de rău, greaţă, vărsături, sau balonare).

Descriere Programul Post Detox - 5 zile

Iconic Health a conceput cu deosebită grijă trei programe de detoxifiere Iconice (Basic Detox, Advanced Detox, Master Detox) menite să te ajute să te detoxifici într-un mod cât mai simplu, sigur şi în acelaşi timp eficient, fără a-ţi perturba în vreun fel activitatea cotidiană.

Am combinat experienţa noastră în detoxifiere, cu cunoştinţele medicilor nutriţionişti şi am creat aceste programe ţinând cont că nevoile oamenilor sunt diferite şi, în aceeaşi măsură, oamenii sunt diferiţi. Ca urmare şi programele de detoxifiere trebuie să fie diferite. Programele Iconic Detox se adresează atât oamenilor care nu au mai încercat niciodată o detoxifiere sau oamenilor care au un stil de viaţă foarte solicitant, atât intelectual cât şi fizic (Basic Detox), oamenilor care au o oarecare experienţă în detoxifiere (Advanced Detox), precum şi celor super experimentaţi (Master Detox). 
 
În timpul detoxifierii, ficatul este cel care munceşte cel mai mult. Nu este recomandat deci, ca imediat după ce l-am scăpat de "griji", să-l bombardăm din nou cu toxine. Trecerea la o alimentaţie normală, care să conţină toate tipurile de alimente, trebuie să se facă gradat. Pentru că acest lucru se face greu dacă nu ai cunoştinţele necesare, Iconic Health a creat programul POST DETOX 5 zile, ce asigură trecerea treptată la alimentaţie solidă, apoi la alimente de natură animală, astfel încât efectele negative să nu fie percepute de către clienţii noştri. 
 
Meniurile zilnice sunt atent proporţionate atât din punct de vedere caloric, cât şi din punct de vedere nutriţional. În plus, reţetele sunt delicioase. 

Ingrediente Programul Post Detox - 5 zile

 Meniurile zilnice sunt atent proporţionate atât din punct de vedere caloric, cât şi din punct de vedere nutriţional. În plus, reţetele sunt delicioase. 

Programul durează 5 zile.

Review-uri Programul Post Detox - 5 zile

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review