Skip to main content
 •  recomandat persoanelor care duc o viață foarte activă

Descriere Programul Basic Detox - 10 zile

Iconic Health a conceput cu deosebită grijă trei programe de detoxifiere Iconice (Basic Detox, Advanced Detox, Master Detox) menite să te ajute să te detoxifici într-un mod cât mai simplu, sigur şi în acelaşi timp eficient, fără a-ţi perturba în vreun fel activitatea cotidiană.

Știm că eşti ocupat, că nu ai timp nici să îţi prepari singur sucurile, supele, salatele şi nici nu poţi pleca oricând vrei într-un Spa care să îţi asigure toate aceste facilităţi.

Am combinat experienţa noastră în detoxifiere, cu cunoştinţele medicilor nutriţionişti şi am creat aceste programe ţinând cont că nevoile oamenilor sunt diferite şi, în aceeaşi măsură, oamenii sunt diferiţi. Ca urmare şi programele de detoxifiere trebuie să fie diferite. Programele Iconic Detox se adresează atât oamenilor care nu au mai încercat niciodată o detoxifiere sau oamenilor care au un stil de viaţă foarte solicitant, atât intelectual cât şi fizic (Basic Detox), oamenilor care au o oarecare experienţă în detoxifiere (Advanced Detox), precum şi celor super experimentaţi (Master Detox). 

Programul BASIC DETOX este recomandat fie începătorilor, adică acelora care nu au mai încercat niciodată să urmeze vreo dietă de detoxifiere a organismului, fie celor care au o viaţă foarte activă.

Datorită suplimentelor proteice ce vor fi consumate în timpul prânzului, oamenii activ fizic vor putea urma programul cu uşurinţă, fără să se simtă lipsiţi de energie.

Programul cuprinde 4 sucuri naturale din fructe şi legume, o salată şi un supliment proteic la prânz (preparat din quinoa sau tofu) şi o supă la cină.

Programul, în mod optim, ar trebui urmat 10 zile, dar se poate opta şi pentru variantele de 5, 7 sau 14 zile, în funcţie de necesităţile fiecăruia.

Ingrediente Programul Basic Detox - 10 zile

 Programul zilnic cuprinde:

 • 4 sucuri naturale din fructe şi legume
 • o salată şi un supliment proteic la prânz (preparat din quinoa sau tofu)
 • o supă la cină.

Review-uri Programul Basic Detox - 10 zile

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review