Skip to main content
 • detoxifiere
 • stimulează mecanismele naturale de slăbire
 • topesc şi elimină ţesutul adipos
buc

Descriere Thalassotherapy Slim LC

Synergy Day Spa în colaborare cu Thalgo România va oferă combinaţia perfectă pentru a pierde în greutate sănătos: algele marine ca şi sursă de microelemente incluse în preparatele pentru slăbire (împachetări la cald) şi Slim LC, un supliment care stimulează mecanismele naturale de slăbire.
 
Cabina Aemotio - Împachetare Alge - DETOX SPA: Împachetările cu alge sunt extrem de benefice pentru organism.  Acestea detoxifiază pielea prin extragerea substanţelor toxice şi a impurităţilor. Topesc şi elimină ţesutul adipos, reduc considerabil gradul de celulită.  Stimulează circulaţia, tonifică şi dau fermitate pielii.
 
Laminaria Digitata, ingredientul principal al acestei împachetări, conferă o intensă acţiune biologică la nivelul receptorilor B din celula grasă şi reglează metabolismul lipidelor. Un alt atuu al alegelor: blochează procesul de lipogeneză.
 
Pachetul conține 10 ședințe. O şedinţă durează 45 min, constă în aplicare de geluri termice, alge iar apoi saună. Se recomandă 2-3 şedinţe pe săptămână
 
Suplimentele Thalgo incluse în pachet sunt pentru 1 lună de zile.
 
Pachetul are valabilitate 6 luni din momentul achiziţionării, dar pentru rezultate optime este indicat să se respecte frecvenţa.

 

Despre salon Thalassotherapy Slim LC

 Synergy Day Spa înseamnă frumuseţe, sănătate şi relaxare.

 
Convingerea noastră este că aceste trei concepte converg către o stare de bine absolută, pe care ne dorim să o experimentezi şi tu. În acest sens am creat cadrul ideal în care le poţi regăsi. Liniştea, simplitatea, rafinamentul şi profesionalismul ne definesc pe deplin. Este locul perfect pentru o şedinţă de înfrumuseţare cu tot ce implică ea - coafor, manichiură, pedichiură, cosmetică, pentru detoxifiere sau remodelare corporală, precum şi pentru relaxare profundă.
 
Contact
 
Adresa: Strada Jean Monnet nr 47, Bucuresti
E-mail: synergy@synergydayspa.ro
Telefon: 031 105 00 55/ 0758 05 00 55
 
Program
Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbătă: 09:00 – 17:00
Duminică: Închis
 
Facebook: 
http://www.facebook.com/SynergyDaySpaRomania 

Review-uri Thalassotherapy Slim LC

Rating general al produsului
0 review-uri
 • 5
  0% Complete
 • 4
  0% Complete
 • 3
  0% Complete
 • 2
  0% Complete
 • 1
  0% Complete
Scrie un review